pondělí 25. listopadu 2013

Dlouhé zimní večery 2 - All I Want For Christmas Is You

Projekt od Táni.
Zní to jako z nějakého zamilovaného filmu nebo z knížky, kdy hlavní hrdinka je sice krásná a chytrá, ale má smůlu na muže. Jednoho sice má, ale ten si ji nevšímá, protože má příliš práce, příliš dalších jiných žen nebo a taky nebo...Můžete si domyslet, co chcete.

A ona je sama a je nešťastná. Pak ale potká svého vysněného prince, který je úplně jiný než ten partner, se kterým žije. A pomalu a jistě se blíží Vánoce a její samota je čím dál větší a místo v srdci stále prázdnější, když v tom její vysněný princ se na Štědrý den objeví u jejich dveří s prostým: "Tak tady mě máš a miluj mě..."

Na toto téma by se dalo hodně vymýšlet.

Pod slovem YOU si můžeme opravdu představit onoho vysněného prince na bílém koni nebo princeznu. Může to být láska - nejen k milovanému člověku, ale také k dětem, případně domácím mazlíčkům. A také, a to je asi nejdůležitější, zdraví. Možná bych zdraví měla napsat jako ZDRAVÍ, protože jakmile zdraví není, jde láska a všechno ostatní stranou.

YOU může být cokoliv - notebook, čtečka, veškeré materiální dárky, které si můžete osahat, vyzkoušet. Ale YOU může být také setkání na Štědrý den s knižním hrdinou z knížek, kterého milujete a tak toužíte po tom, abyste se mohli potkat, že se vám to splní. Takového knižního hrdinu mám, dokonce jsou to dva hrdinové. Možná to někoho překvapí nebo taky ne, ale je to, chvíle napětí....Hurikán a Peeta z Hunger Games. Ale rozhodně bych chtěla oba dva z prvního a druhého dílu, protože tam jsem do nich zamilovala... :-D



Zdroj: vanityfair.com

Žádné komentáře:

Okomentovat