středa 15. dubna 2020

Pohřbená

AUTOR: E. G. Scott
ORIGINÁL: Woman Inside (Dutton, 2019, New York)
PŘEKLAD: Naďa Funioková
NAKLADATELSTVÍ: Kalibr
ROK: 2020
POČET STRAN: 290
ZDROJ: vlastní e-kniha





Anotace
Rebecca netušila, že je láska vůbec možná, dokud nepoznala Paula, úspěšného, charismatického muže s minulostí stejně temnou, jako byla ta její. Společná bolest je k sobě přitahovala jako magnet, oba cítili, že jsou pro sebe ideálními (a možná jedinými možnými) protějšky. Jenže o dvacet let později jde jejich vztah ke dnu. Prožité utrpení a tajemství, které zpočátku probouzely vzájemnou lásku, začínají jejich manželství pozvolna užírat. Následuje rafinovaná a nepředvídatelná hra na kočku a na myš – šokující příběh o zradách a nespolehlivosti, který vám nedovolí se odtrhnout až do finálního zvratu a donutí vás položit si otázku, nakolik lze skutečně znát svůj protějšek.

Hodnocení
Celé hodnocení ke knize si můžete přečíst na portálu Chrudimky.cz
Pohřbená
Zdroj: www.chrudimka.cz
Obálky
Musím říct, že zahraniční obálky jsou zajímavější než ta česká. Nejvíce mě vizuálně oslovila poslední.
    

O autorech
Elizabeth Keenan je spisovatelka a vydavatelská konzultantka v New Yorku. Osmnáct let pracovala ve vydavatelství. Její práce byly publikovány v mnoha antologiích. Pohřbená je její první román.
Greg Wands píše na papír i pro televizní diváky. Je celoživotní čtenář, vyrůstal v Sag Harboru a nyní žije na Manhattanu. Zdroj: autorské stránky


Děkuji Chrudimce za poskytnutí recenzního výtisku.

Žádné komentáře:

Okomentovat