neděle 2. března 2014

Knižní úlovky, únor 2014

Únorový měsíc byl sice krátký, ale o to plodnější na velmi krásné knihy. Přiznám se, všechny knihy co mám, jsou recenzní výtisky. Ale jsou opravdu krásné a už se na ně na všechny moc těším. Mám trošku časový skluz se čtením, chtělo by natáhnout den aspoň o tři hodiny, abych měla na čtení více času. Ale co už, moje hamižnost mě nyní dostihla.

Ale konec skuhrání, chtěla bych vám nyní představit únorové přírůstky.

Lisa Jackson a její Noc předtím mám v tuto chvíli rozčtenou a můžu říct, že pokud to takhle bude pokračovat dál, asi se brzy začnu bát a přestanu knížku číst v noci...

Miluj mě, nebo střelím je nejnovější román od Václava Grubera. Knihu už mám přečtenou, četla se lehce a příběh se mi moc líbil.

Další knihou z produkce nakladatelství Moba je Divoký leknín od české autorky Karolíny Rychtecké. Jsem na ni velmi zvědavá a kniha je pěkný tlouštík.

Chtěla jsem si přečíst i nějakou knihu, která by mě pomohla posunout v životě dál. Následujte své srdce od Andrewa Mathewse je velice zajímavě psaná a ilustrovaná samotným autorem. Doufám, že po přečtení budu své srdce následovat.

Tato knížka mě  zaujala svou obálkou (už zase), ale i anotace zní slibně, tak se už těším, jak se do ní začtu. Jmenuje se Stín banyánu a napsala ji Vaddey Hatnerová.
Podezřelého od Roberta Craise jsem vyhrála a zároveň mi přišla na recenzi.Takže se mi sešly dva kousky a jednu z nich jsem dala do první soutěže, kterou jsem uspořádala. Už se na ni taky těším, protože předchozí román Zloději lidí byl velmi zajímavý.

Pořád se dívá od Chevy Stevensové je thriller z psychiatrické léčebny. Jsem na ni také zvědavá.

No a to by mělo být vše. Je toho hodně ke čtení, ale nějak to zvládnu.

12 komentářů:

  1. Moooc hezké úlovky. Nejvíce se mi líbí Divoký leknín, Stín banyánu a Následuj své srdce....už se těším na případné recenze :-).

    OdpovědětVymazat
  2. Stín banyánu má opravdu krásnou obálku. Snad bude tak krásný i uvnitř :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krása! :) Pořád se dívá mi má každým dnem přijít poštou, na Lisu jsem taky zvědavá a i zbytek vypadá hodně zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! na všechny knížky se těším, Jackson se čte zatím velice dobře.

      Vymazat
  4. Samé skvělé kousky! Těším se na recenze. Noc předtím mi dorazila taky a hrozně se mi líbí ta fialová obálka, doufám, že bude stejně dobrá nebo ještě lepší než kniha Nechtěj nic vědět :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Lisy Jackson jsem ještě nic nečetla, ale její styl psaní mě hodně baví.

      Vymazat
  5. Moc se těším na recenzi Stínu badyánu :) na knížku si dělám zálusk, jen čekám kdy se objeví příležitost, nebo peníze na účtě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se taky těším, až si knihu přečtu. Hodně jsem o ní slyšela, a tak mám trochu strach, jestli to nebude na moje nervy moc náročné.

      Vymazat
  6. Jsou to vážně zajímavé knížky, nejvíce mě zaujal ten Divoký leknín, ale i když ani jedna z těch knih není můj obvyklý žánr, všechny vypadají skvěle. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, na Divoký leknín se teprve chystám, ale už se na něj moc těším.

      Vymazat