sobota 18. srpna 2018

Střepy mozaiky

AUTOR:  Lena Valenová
NAKLADATELSTVÍ: Klika
ROK: 2017
POČET STRAN: 288
ZDROJ: vlastní









Anotace
Kde je hranice mezi nevědomostí a záměrnou lží? I v třetím pokračování románu se šestnáctiletá Elena vydá po stopách tragické noci, která změnila osud jedné rodiny. Nacházení odpovědí ale ne vždy znamená úlevu. Michael i Loretta o tom ví své.

Vzpomínku na zimní únorovou noc před třinácti lety by Loretta nejraději vymazala z paměti. Po letech se znovu vrací do Itálie. Najde tam však mnohem víc, než čekala. Setkání se ztraceným bratrem dopadne úplně jinak, než předpokládala. 

Na konci prázdnin v New Yorku nastal ve vztahu Eleny a Michaela překvapivý obrat. Je však Michaelův zájem o Elenu upřímný, nebo je pro něj jen prostředkem k dosažení dalšího cíle? A je pro Elenu vztah s Michaelem opravdu to, po čem toužila? Nebo je jen otázkou času, jak rychle se rozpadne její romantická představa?

Michaelova posedlost minulostí se čím dál tím víc setkává s nepochopením nejbližšího okolí. Netuší, že někdo v jeho blízkosti ukrývá tajemství, jehož nečekané vyzrazení zcela zamíchá kartami a nenechá nikoho chladným. Možná už nic nebude tak jako dřív





Hodnocení
Celé hodnocení ke knize si můžete přečíst na stránkách  Podporujeme české autory.

Děkuji autorce za poskytnutí recenzního výtisku

Žádné komentáře:

Okomentovat