sobota 27. srpna 2016

Kouzelná zahrada

ODPOVĚDNÝ REDAKTOR: Zuzana Neubauerová
ILUSTRACE: Getty Images/Thinkstock
NAKLADATELSTVÍ: CPress
ROK: 2015
POČET STRAN: -
ZDROJ: vlastní


HODNOCENÍ:



Anotace
Dopřejte si chvilku pohody, dejte své fantazii křídla a nechte rozkvést svou zahradu klidu a míru. Odpočinete si od každodenního stresu a vytvoříte krásný dárek pro své blízké nebo sami sebe.

Ponořte se do kouzelného světa tvořivosti. Překrásné přírodní motivy čekají, až je vymalujete a dotvoříte podle svých představ a nápadů.

Hodnocení
Antistresové omalovánky Kouzelná zahrada z nakladatelství CPress jsou další z řady omalovánek, které toto nakladatelství vydává.

Tentokrát jsou omalovánky plné přírodních motivů, především květin, ale najdete zde také motýly či ptáky.

Obrázky nejsou celostránkové, jsou ohraničeny rámečkem. Některé ilustrace mají černé pozadí. Zajímavostí této knihy je dualita nebo podobnost obrázků. Projevuje se tak, že jeden motiv je vyveden v menším vydání a na další straně je motiv větší. Podobnost také spočívá právě v černém nebo bílém pozadí.

Papír patří k těm kvalitnějším, váha je 120 g. Na obrázky jsem kromě akvarelových pastelek použila i gelová pera. Krásně kryjí, na druhé straně se trochu propila, ale zas až tak moc to nebylo. Také záleží na tom, kolik vrstev gelovek použijete.

V knize je téměř 80 ilustrací, obrázky jsou oboustranné, kniha má formát paperbacku. Někomu to může vyhovovat, já raději preferuji hardback nebo trochu silnější vazbu.

S omalovánkami jsem hodně spokojená, nejsou moc komplikované co se detailů týče a tím pádem nejsou ani časově náročné.

Napsáno pro Databázi knih

2 komentáře:

  1. Pěkné... Hned bych si taky prolistovala a pročetla. =) Kde jste vlastně knížku zakoupila? Nakupujete je v knihcentru.cz?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tam toho na čtení moc není, spíš na vymalování. Omalovánky se se dají zakoupit nejen na Knihcentru, ale i v dalších knihkupectvích.

      Vymazat