neděle 6. července 2014

Kamarádi na výletě

AUTOR:  Cendrine Armani
ORIGINÁL: Les Doudous de Cendrine en Vacances (2011, Éditions Didier CARPENTER, Paříž)
SÉRIE: Tvůrčí nápady pro volný čas
PŘEKLAD: Karina Guilbert
NAKLADATELSTVÍ: Metafora
ROK: 2014
POČET STRAN: 64
ZDROJ: vlastní
HODNOCENÍ:


Anotace
Autorka téhle knížky vám představuje 34 originálních háčkovaných modelů, jeden roztomilejší než druhý. S nově použitými materiály vám přímo pod rukama ožijí noví přátelé pro radost.

Hodnocení
Někteří z vás si jistě všimli, že mám ráda ruční práce, především háčkování. Mám doma už řadu knih o háčkování a troufám si říct, že touto knihou rozhodně nekončím.

Kniha, která se mi tentokrát dostala do rukou, vám představí 34 zvířátek, do kterých se chtě nechtě zamilujete a už jen při listování si budete říkat, že to uděláte, to taky a tamto zvířátko určitě taky. Mně se to tak stalo a od toho už byl jen krůček k realizaci.

Začala jsem jednoduchými myškami hudebnicemi, já jim však říkám myšky tanečnice. Byly opravdu jednoduché, návod byl popsaný jasně a srozumitelně, takže jsem se v něm neztratila. A tak je to se všemi ostatními návody. Krok po kroku vás návody provedou od začátku.

Jako v každé knize z této edice, je i v této soupis všeho, co budete k háčkování potřebovat a také vám ukáže popis použitých ok.

Zvířátka jsou prostě nádherná. Určitě u těchto myšek neskončím, mám také své horké kandidáty. Určitě bych chtěla uháčkovat co nejvíce zvířátek, ale toho času moc nemám, takže postupně.


Děkuji nakladatelství Metafora za poskytnutí recenzního výtisku.
Knihu si můžete objednat přímo na stránkách nakladatelství.

2 komentáře:

  1. Moc hezké myšky, bohužel nejsem šikovná a nevím, co bych s nimi dělala. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, já jsem o tom měla jasno: skončily v dětském pokoji a holky s myškami spí a hrají si s nimi.. :-)

      Vymazat